Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Articles & Issues
Current
Archives
Submissions
Editorial Team
Editorial Board
Reviewers list
Policies
Focus and Scope
Publication Frequency
Peer Review Process
Open Access Policy
Digital preservation policy
Funding sources policy
Ethic and Best Practice
Impact
About
Contact
Publisher
Journal History
Privacy Statement
Guides
Search
Register
Login
Home
/
Editorial Board
Editorial Board
Editor in Chief
Juan José Pascual
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Associate Editors
Juan Manuel Corpa
, CEU-Cardenal Herrera University, España
Pilar García Rebollar
, Universidad Politécnica de Madrid, España
Hervé Garreau
, INRA, Centre de Toulouse, Francia
Gabriela Gonzalez Mariscal
, CINVESTAV-Universidad Autónoma de Tlaxcala, México
Pilar Hernandez
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Massimiliano Petracci
, Università di Bologna., Italia
Zdeněk Volek
, Institute of Animal Science, República Checa
Dra Mª Luz García Pardo
, Universidad Miguel Hermández de Elche, España
Editorial Office
M. Remedios Pérez García
, Universitat Politècnica de València, España
Chelo Lario
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Isabel Margalejo
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Scientific Committee
Vilmos Altbacker
, Eötvös Loránd University, Hungría
Mª José Argente Carrascosa
, Universidad Miguel Hernádez de Elche, España
Urban Besenfelder
, University of Vienna, Austria
Agustin Blasco
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Adriana Bonanno
, University of Palermo, Italia
Jean-Michel Brun
, INRA SAGA, Francia
Stephanie Buijs
, School of Veterinary Sciences, University of Bristol, Langford House, Langford BS40 5DU Agri-Food and Biosciences Institute, Large Park, Hillsborough BT26 6DR, Reino Unido
Mario Salvador Caba
, Universidad Veracruzana, México
Carlos Calvete
, CITA-Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón, España
Lauriane Canario
, INRA de Toulouse, Francia
Victor Manuel Carvalho Pinheiro
, Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Portugal
Cesare Castellini
, University of Perugia, Italia
Claudio Cavani
, Università di Bologna, Italia
Concha Cervera
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Sylvie Combes
, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
Juan Manuel Corpa
, CEU-Cardenal Herrera University, España
Ino Curik
, University of Zagreb, Croacia
Susana Chamorro
, CSIC-Consejo Superior de Investigaciones Científicas, España
Antonella Dalle Zotte
, Padova University, Italia
Carlos De Blas
, Universidad Politécnica de Madrid, España
Jesús de la Fuente
, Universidad Complutense de Madrid, España
Peter Demeyer
, Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Bélgica
Daniel Desmecht
, University of Liège, Bélgica
Carolina Escobar
, Universidad Nacional Autónoma, México
Fernando Estellés Barber
, Universidad Politécnica de Valencia, España
John E. Fa
, Durrell Wildlife Conservation Trust., Reino Unido
Luisa Falcao e Cunha
, Universidade Técnica de Lisboa, Portugal
Carlos Fernandez
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Annabel Ferreira
, Universidad de la República, Uruguay
Jörns Fickel
, Leibniz-Institute for Zoo and Wildlife Research, Alemania
Laurence Fievez
, University of Liège, Bélgica
Luca Fontanesi
, Università di Bologna, Italia
Joao Bengala Freire
, Universidad Técnica de Lisboa, Portugal
Paloma García Rebollar
, Universidad Politécnica de Madrid, España
Gregor Gorjanc
, University of Ljubljana , Reino Unido
Pascal Gustin
, Faculty of Liège, Bélgica
Pilar Hernandez
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Kurt Leroy Hoffman
, Universidad Autónoma de Tlaxcala, México
Steffen Hoy
, Justus Liebig University, Alemania
Manuel Izquierdo Baselga
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Maher Khalil
, Al-Qassim University, Arabia Saudí
Laurence Fortun Lamothe
, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
Francois Lebas
, Association Cuniculture, Francia
Ghislaine Le Gall-Reculé
, French Agency for Food, Environmental and Occupational Health Safety (Anses), Francia
Grégoire Leroy
, INRA Génétique Animale et Biologie Intégrative, Francia
Maria Guiomar Liste Ruiz
, Neiker Tecnalia, España
Marina Lopez
, Universidad de Zaragoza, España
Pedro Lorenzo
, Universidad Complutense de Madrid, España
Fabio Luzi
, Università degli studi di Milano, Italia
Jens Lykkesfeldt
, University of Copenhagen, Dinamarca
Jacques Mainil
, University of Liège, Bélgica
Francisco Marco Jimenez
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Miklos Mezes
, Szent István University, Hungría
Bernard Mignon
, Université de Liège, Bélgica
Alain Milon
, Ecole Nationale Vétérinaire de Toulouse, Francia
Raymond Novak
, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
Daniel Olazabal
, Universidad de la República, Uruguay
Abida Ouyed
, CRSAD-Centre de recherche en sciences animales de Deschambault, Canadá
Massimiliano Petracci
, Università di Bologna., Italia
Miriam Piles
, IRTA-Investigación y tecnología agroalimentarias, España
Raquel Quintanilla
, IRTA-Investigación y tecnología agroalimentarias, España
Mohamed Ragab
, Kafr El Sheikh University, Egipto
Yono Raharjo
, Indonesian Research Institute for Animal Production, Indonesia
Gabriela Rodríguez-Manzo
, CINVESTAV- Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del Instituto Politécnico Nacional, México
Jorine Rommers
, Wageningen UR, Países Bajos
Toñi Santacreu
, Universidad Politécnica de Valencia, España
Ana Silva
, Universidad de la República, Uruguay
Jose Luis Teixeira De Abreu Medeiros Mourao
, Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Portugal
Michèle Theau.Clément
, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
Etienne Thiry
, University of Liège, Bélgica
Arantxa Villagrá
, IVIA-Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, España
Zdeněk Volek
, Institute of Animal Science, República Checa
Gerolamo Xiccato
, University of Padova, Italia
Nombre-revista
World Rabbit Science
JIF 2023: 0.8
JCI 2023: 0.39
CiteScore 2023: 1.7
SJR 2023: 0.247
Make a Submission
Make a Submission
Most read PDF (180 days)
Energy balance and body reserves in rabbit females selected for longevity
2443
Screening of virulence genes in Staphylococcus aureus isolates from rabbits
2426
Study on the nutrient adequacy of feeds for pet rabbits available in the Italian market
1312
Current Issue
Contacto Soporte Técnico
Technical Support Contact
Universitat Politécnica de Valéncia
Optimizado para navegador Chrome 31 y posteriores