-
493
-
473
-
435
Editorial Board
Editor in Chief
- Juan José Pascual, Universidad Politécnica de Valencia, España
Associate Editors
- Juan Manuel Corpa, CEU-Cardenal Herrera University, España
- Mª Luz García Pardo, Universidad Miguel Hermández de Elche, España
- Hervé Garreau, INRA, Centre de Toulouse, Francia
- Gabriela Gonzalez Mariscal, CINVESTAV-Universidad Autónoma de Tlaxcala, México
- Pilar Hernandez, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Massimiliano Petracci, Università di Bologna., Italia
- Zdeněk Volek, Institute of Animal Science, República Checa
Editorial Office
- M. Remedios Pérez García, Universitat Politècnica de València, España
- Chelo Lario, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Isabel Margalejo, Universidad Politécnica de Valencia, España
Scientific Committee
- Vilmos Altbacker, Eötvös Loránd University, Hungría
- Mª José Argente Carrascosa, Universidad Miguel Hernádez de Elche, España
- Urban Besenfelder, University of Vienna, Austria
- Agustin Blasco, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Adriana Bonanno, University of Palermo, Italia
- Jean-Michel Brun, INRA SAGA, Francia
- Stephanie Buijs, School of Veterinary Sciences, University of Bristol, Langford House, Langford BS40 5DU Agri-Food and Biosciences Institute, Large Park, Hillsborough BT26 6DR, Reino Unido
- Mario Salvador Caba, Universidad Veracruzana, México
- Carlos Calvete, CITA-Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón, España
- Lauriane Canario, INRA de Toulouse, Francia
- Victor Manuel Carvalho Pinheiro, Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Portugal
- Cesare Castellini, University of Perugia, Italia
- Claudio Cavani, Università di Bologna, Italia
- Concha Cervera, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Sylvie Combes, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
- Juan Manuel Corpa, CEU-Cardenal Herrera University, España
- Ino Curik, University of Zagreb, Croacia
- Susana Chamorro, CSIC-Consejo Superior de Investigaciones Científicas, España
- Antonella Dalle Zotte, Padova University, Italia
- Carlos De Blas, Universidad Politécnica de Madrid, España
- Jesús de la Fuente, Universidad Complutense de Madrid, España
- Peter Demeyer, Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Bélgica
- Daniel Desmecht, University of Liège, Bélgica
- Carolina Escobar, Universidad Nacional Autónoma, México
- Fernando Estellés Barber, Universidad Politécnica de Valencia, España
- John E. Fa, Durrell Wildlife Conservation Trust., Reino Unido
- Luisa Falcao e Cunha, Universidade Técnica de Lisboa, Portugal
- Carlos Fernandez, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Annabel Ferreira, Universidad de la República, Uruguay
- Jörns Fickel, Leibniz-Institute for Zoo and Wildlife Research, Alemania
- Laurence Fievez, University of Liège, Bélgica
- Luca Fontanesi, Università di Bologna, Italia
- Joao Bengala Freire, Universidad Técnica de Lisboa, Portugal
- Paloma García Rebollar, Universidad Politécnica de Madrid, España
- Gregor Gorjanc, University of Ljubljana , Reino Unido
- Pascal Gustin, Faculty of Liège, Bélgica
- Pilar Hernandez, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Kurt Leroy Hoffman, Universidad Autónoma de Tlaxcala, México
- Steffen Hoy, Justus Liebig University, Alemania
- Manuel Izquierdo Baselga, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Maher Khalil, Al-Qassim University, Arabia Saudí
- Laurence Fortun Lamothe, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
- Francois Lebas, Association Cuniculture, Francia
- Ghislaine Le Gall-Reculé, French Agency for Food, Environmental and Occupational Health Safety (Anses), Francia
- Grégoire Leroy, INRA Génétique Animale et Biologie Intégrative, Francia
- Maria Guiomar Liste Ruiz, Neiker Tecnalia, España
- Marina Lopez, Universidad de Zaragoza, España
- Pedro Lorenzo, Universidad Complutense de Madrid, España
- Fabio Luzi, Università degli studi di Milano, Italia
- Jens Lykkesfeldt, University of Copenhagen, Dinamarca
- Jacques Mainil, University of Liège, Bélgica
- Francisco Marco Jimenez, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Miklos Mezes, Szent István University, Hungría
- Bernard Mignon, Université de Liège, Bélgica
- Alain Milon, Ecole Nationale Vétérinaire de Toulouse, Francia
- Raymond Novak, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
- Daniel Olazabal, Universidad de la República, Uruguay
- Abida Ouyed, CRSAD-Centre de recherche en sciences animales de Deschambault, Canadá
- Massimiliano Petracci, Università di Bologna., Italia
- Miriam Piles, IRTA-Investigación y tecnología agroalimentarias, España
- Raquel Quintanilla, IRTA-Investigación y tecnología agroalimentarias, España
- Mohamed Ragab, Kafr El Sheikh University, Egipto
- Yono Raharjo, Indonesian Research Institute for Animal Production, Indonesia
- Gabriela Rodríguez-Manzo, CINVESTAV- Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del Instituto Politécnico Nacional, México
- Jorine Rommers, Wageningen UR, Países Bajos
- Toñi Santacreu, Universidad Politécnica de Valencia, España
- Ana Silva, Universidad de la República, Uruguay
- Jose Luis Teixeira De Abreu Medeiros Mourao, Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Portugal
- Michèle Theau.Clément, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
- Etienne Thiry, University of Liège, Bélgica
- Arantxa Villagrá, IVIA-Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, España
- Zdeněk Volek, Institute of Animal Science, República Checa
- Gerolamo Xiccato, University of Padova, Italia